Zakelijke Markt

Het interieur van uw bedrijfspand is -naast de architectuur- het visitekaartje voor uw onderneming De eerste indruk van uw gast is belangrijk en het interieur moet aansluiten bij uw ambitie en uitdrukking geven aan de identiteit en visie van uw bedrijf.

Samen met de opdrachtgever verdiepen we ons in het toekomstige gebruik van de ruimte en de gebruikerswensen. Welke uitstraling past bij uw bedrijf, aan welke regels moet worden voldaan, binnen welke deadlines en budget moet het ontwerp gerealiseerd worden. ZwaagInterieur kan u adviseren met het complete inrichtingsvraagstuk – van ontwerp tot en met realisatie. Om tot een innovatief kantoor concept te komen denken we vanuit uw werkprocessen en activiteiten. In nauwe samenwerking met de organisatie inventariseren we de gebruikerswensen en analyseren de ruimtes op functionaliteit, identiteit en beleving en vertalen dit naar een concreet ontwerp. De gebruiks- en belevingswaarde zijn bij het ontwerpen van evenredig belang. Tijdens het ontwerpen hebben we intensief contact met de medewerkers. We bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn en creëren de voor u ideale werksituatie. Een plek waar uw mensen effectiever, efficiënter en met nog meer plezier werken.

Breman Utiliteit Zwolle

Het vernieuwde  pand is zorgvuldig verduurzaamd en het interieur ingericht op het stimuleren van samenwerking tussen de afdelingen. En bevat daarvoor veel overleg mogelijkheden, open en gesloten ruimten en een centraal gelegen kantine. Hoogwaardige materialen en rustig kleurstelling is overal doorgevoerd. De eyecather van het interieur is de koningsblauwe presentatieruimte. Opvallende verlichting maakt de technische uitstraling compleet.

Salverda Bouw Schagengroep

De 1ste fase van de nieuwbouw van het kantoorpand omvat de realisatie van de uitbreiding met nieuwe vergaderruimten, een bedrijfsrestaurant en kantoorruimten. Een atrium verbindt de nieuwbouw met het ‘oude’ kantoor. Om niveauverschillen te overbruggen zijn in het atrium diepe traptreden gemaakt waar de balie qua vorm en materiaal op aansluit. Bij de uitwerking is veel aandacht besteed aan duurzaamheid  en circulariteit.

Impres

Impres is verhuisd naar een vleugel in Place Vendôme Zwolle. Dit creatief digitaal bureau ontwerpt online strategieën in strakke op maat gemaakte oplossingen. Gefocust kunnen werken heeft 1e prioriteit. Interactie met opdrachtgevers en collegas als 2e en ontspannen is een 3e belangrijke voorwaarde om maximaal productief te kunnen zijn. Het was een leuke uitdaging om met de juiste interieur ingrepen en minimale middelen een maximaal passende werkomgeving te ontwerpen.

Wensink

Met de nieuwe stijl van de directiekamer is een aanzet gedaan voor het upgraden van de overige werkplekken. Doelstelling van de interieuropgave is het creëren van een comfortabele transparante werkomgeving met een moderne uitstraling uitgaande van het Anders Werken principe. The Wall of Fame is ism met NoConceptNoGlory ontworpen.

Rabobank IJsseldelta Zwolle

Warme tinten en natuurlijke materialen worden afgewisseld met ovale vormen in de vloer en de inrichting. De ronde vormen versterken het “pleingevoel” waarna je verder de organisatie in word geleid. Zo ontstaat er een vanzelfsprekende wisselwerking tussen medewerkers en clienten. Ondanks het open karakter is er voldoende privacy. De werkplekken zijn gepositioneerd tussen de overlegblobs en aan het zicht onttrokken met levend groen. Waar mogelijk is bestaand meubilair herplaatst, ge-upgrade of hergestoffeerd omwille van circulariteit.

B+K Alusystemen

Het interieur van de nieuwbouw is net zo to-the-point als het exterieur. Door de juiste keuzes te maken voor de standaard inrichting van de werkplekken en kritisch te kijken naar verlichting en materialen hebben we met een beperkt budget een professioneel kantoor gemaakt met B+K blauw als terugkerend kleur accent. De Jeans tapijttegel past perfect bij deze No-nonse werkomgeving.

Broshuis

Broshuis is een internationaal opererend technisch bedrijf. De nieuwe vleugel is ingericht volgens het Anders Werken principe. Daarna is de huisstijl doorgevoerd in de bestaande vleugel. Techniek, stoer, solide en hoogwaardige materialen zijn het uitgangspunt geweest. Extra sfeer is toegevoegd met verlichting en op de wanden zijn verschillende beeldillustraties ontworpen in zwart-wit met accenten in geel ism studio AngeliqueFokker.

IJsselborgh Investments

Op 200 M2 in een ruimte met een hoog plafond is een dynamisch interieur gerealiseerd. Het betreft een flexibele werkomgeving, die een bepaalde gelaagdheid heeft in privacy. De sfeer is modern, vooruitstrevend en straalt kwaliteit uit.