Particulieren

Een interieur waarin je je ” thuis” voelt, is het verlengde van je identiteit. Ontwerpen voor particulieren projecten vraagt om persoonlijke betrokkenheid, van beide kanten.

We luisteren goed naar de vraag en maken ontwerpen op maat. We beschikken over een flinke dosis bouwkundige kennis en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van interieur. Afhankelijk van de vraag kunnen we u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en badkamer. We kunnen ook een verlichtingsplan uitwerken of de verbouwing begeleiden. Wij werken leverancier onafhankelijk waardoor er gekozen kan worden uit een breed spectrum aan meubilair, verlichting en stoffering. Ruimtelijke ontwerpen worden zorgvuldig uitgewerkt, zodat er bouwtechnisch en budgettair geen verrassingen zijn tijdens de uitvoering. Een interieur moet mee kunnen groeien met zijn bewoner.

Prins Hendrikstraat

Alle stijlelementen waren nog aanwezig maar komen beter tot hun recht door toevoeging van eigentijds materiaal,- en kleurgebruik. Door een interne verbouwing is er een betere verbinding ontstaan tussen de keuken en living. De keuken en badkamer zijn in co-creatie tot stand gekomen

Stadsgracht

In het Souterrain van de aan de Stadsgracht gelegen woning komen alle functies samen. Hier wordt geleefd, gekookt, gegeten en gepraat. Het strakke plafond, de moderne gietvloer en de wandvullende kastenwand creëren rust. Daar sluit de detaillering van de maatwerk keuken en tafel naadloos op aan. Het stoere blauw staal combineert goed met het strakke wit. De bladen van hergebruikt hout en de collectie blauw wit porselein geeft het interieur karkater.  Met veel gevoel voor sfeer is de woonkeuken verder ingericht.

Buitengebied

De boerderij is grondig verbouwd. Wanden zijn gesloopt zodat de originele structuur zichtbaar werd en de hoeveelheid ruimte optimale ervaren word. Het maatwerk is tot in de puntjes uitgewerkt, evenals de badkamers en royale woonkeuken.

Binnenstad

Met respect voor de originele stijlelementen is het interieur aangepast aan de huidige woonwensen. De combinatie van oude en nieuwe materialen geeft het huis karakter. Het interieur ziet er uit alsof het altijd zo geweest is.