Openbare ruimte

De uitdaging ligt in het creëren van een optimale wisselwerking tussen exterieur, interieur en de beoogde doelgroep. Het ontwerpen begint met goede communicatie, waarna functionele eisen en gevoelswensen vertaald worden naar een concrete ruimte.

Samen met de opdrachtgever verdiepen we ons in het toekomstige gebruik van de ruimte en de gebruikerswensen. Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij u de belangrijkste teamspeler bent. We hebben grondige kennis van het bouwproces, niet alleen op het gebied van ontwerp maar ook wat betreft planning, kostenbeheersing, aansturen van adviseurs en het stroomlijnen van trajecten bij gemeenten etc. Een interieur moet mee kunnen groeien met de organisatie. We zijn in staat om binnen elk budget mooie en haalbare plannen te realiseren. We kunnen snel schakelen en zijn oplossingsgericht en nemen u werk uit handen zodat u zich op uw eigen taken kunt richten.

Locatie LOC Hardenberg

Het Zorg & Welzijn Plein biedt een dynamische (werk)omgeving en kenmerkt zich door gastvriendelijkheid. In de verdiepingshoge straat is ruimte voor ontmoeting en activiteiten die de regio vitaal een ’boost’ kunnen geven. De inrichting is flexibel, laagdrempelig en vooral gezellig met zitgelegenheid voor de verschillende doelgroepen van de participanten van het Zorg-, en Welzijn Plein. Verrijdbare kaders met levendgroen maken de ruimte intiemer.

Academiehuis Zwolle

De consistorie van de Grote- of Sint Michaëlskerk is gerestaureerd. Het interieur is terughoudend in vormentaal en ondergeschikt aan de monumentale omgeving. De vergadertafels en banken zijn speciaal ontworpen en gemaakt van noodgedwongen gekapte Essen uit Stadspark de Wezenlanden. De prachtige ruimte is volledig is teruggebracht in de oorspronkelijke kleuren (1721) en voorzien van alle faciliteiten om er goed te kunnen vergaderen.

Dynamisch hart van Wezep

Clustering van de maatschappelijke functies draagt bij aan samenwerken en op die manier is Dorpshuis Wezep een dynamisch centrum met voor ieder wat wils. In het gebouw zijn een aantal maatschappelijke functies gehuisvest zoals een sociaal team, de Bibiotheek, Icare en een politiepost. Daarnaast heeft het gebouw diverse multifunctionele ruimten, vergadermogelijkheden en een ‘lees”cafe. De inrichting is multifunctioneel en ademt ruimte. Mooi om te zien hoe de verschillende functies naadloos in elkaar overlopen en dat er inmiddels volop gebruik van word gemaakt.

Gemeentehuis Kampen

De centrale hal heeft een representatieve functie en is een voortzetting zijn van de architectonische kwaliteit van het gebouw. Met het nieuwe werken in gedachten, evenals de geformuleerde missie en visie van Gemeentelijke organisatie Kampen hebben we een inrichtingsvoorstel uitgewerkt. Het klantgericht werken werd verder ontwikkeld tot een interactief proces tussen burger bestuur en organisatie. Belangrijke punten daarbij zijn kwaliteit, snelheid en toegankelijkheid. Goud en mosterdtinten zijn gecombineerd met comfortabele stoffen en warm hout. Er is veel aandacht besteed aan privacy-wensen en de akoestiek.

Gezondheidscentrum de Hanze

Het karaktistieke pand is van alle gemakken voorzien en huisvest oa een apotheek, verschillende praktijken en een huisartsenpraktijk op de 1e verdieping. Daarvoor hebben we de ontvangst, de onderzoeksruimten en werkplekken ontworpen. Het kleurenschema is door het hele project doorgevoerd in nauw overleg met de stichting. De inrichting is modern en heeft een frisse uitstraling.