Onderwijs

Het onderwijs vernieuwt zich voortdurend. Onderwijsgebouwen dienen de hieruit voortkomende wijzigingen te kunnen faciliteren. Een interieur met een grote mate van flexibiliteit en weloverwogen materiaalkeuze en kleurgebruik is de basis voor een stimulerende leeromgeving.

Leerpleinen worden ingericht en lokalen en overige ruimten binnen het schoolgebouw worden volgens de nieuwste inzichten ontworpen en verwezenlijkt. In een tijd waarin de mens een groot deel van zijn tijd doorbrengt in openbare ruimten, blijven comfort en geborgenheid een belangrijk gegeven. We blijven leergierig en op zoek naar oplossingen om individuele wensen overeen te laten stemmen met algemene belangen en dit te vertalen naar representatieve interieurs.

Breman Academy

De oude fabriekshal is omgebouwd naar een grote praktijkruimte. De ruimte is remontabel ingericht met innovatieve producten en opstellingen voor de uitvoering van praktijkopdrachten. De koffiecorner biedt voldoende zitplaats voor meerdere groepen. De ruimten daaromheen worden gebruikt als leslokalen, kantoorruimten, overleg- en flexplekruimten. Het authentieke karakter van het pand is behouden gebleven door het handhaven van oa de oude vloertegels, binnendeuren en (loze ) installaties vanuit de circulaire gedachte.

Windesheim Marketing & Communication

De Break-outzone ruimte word gebruikt voor ontmoeting en informeel overleg. De indeling is gebaseerd op anders werken en de gezamenlijke voorzieningen zijn centraal gepositioneerd. Concentratie en overleg is naast elkaar gesitueerd. Daarom is er speciale aandacht gegeven aan akoestiek en visuele afscherming. Groen verbetert de atmosfeer en versterkt het huiselijke sfeer.  Er is gekozen voor warm hout gecombineerd met comfortabele stoffen in rustige natuurtinten met incidenteel een kleuraccent.

Windesheim Break-out Area

De inpandige ruimte is visueel groter gemaakt door een wandvullende visuals. De achterwand wordt extra goed uitgelicht waardoor dieptewerking ontstaat. De inrichting is strak vormgegeven, wit en standaard qua maatvoering. De stoelen zijn wit en hebben een opengewerkte structuur. Dat vormt een mooi contrast met de natuurlijke achterwand.

ROC Friese poort

Het interieurontwerpen is gelijk opgegaan met de architectuur en dat zie je terug in de afstemming van de materialen, het maatwerk en de visuals. Houtsoorten zijn op een strakke manier gecombineerd met koperaccenten en paars, de basiskleur van de horecaopleiding. De hospitality uitstraling is doorgevoerd door de hele vleugel.

Landstede Groep Zorgtrainingscentrum

De praktijkruimten van MBO onderwijs zijn in nauwe samenwerking met de opleiding vormgegeven. Voor de natte ruimte en de zorgkamers en ontmoetingsruimte hebben we met een beperkt budget een interieurconcept ontworpen. Groen is de basiskleur en de visuals van Zwolle geven een regionaal sfeertje.

Windesheim Vastgoed en Facilities

We zijn gebonden aan stramienen en de bouwkundige materiaalkeuze. Wel kunnen we de aandacht verleggen en een professionele werkomgeving maken waarin ontmoeting en facilitaire voorzieningen centraal gesitueerd zijn. De uitstraling is zakelijk, kleinschalig en warm zijn. Een rustige omgeving zonder Poeha. Industriƫle structuren spelen met schaduw en licht. Daar waar mogelijk is bestaand meubilair hergebruikt.