Horeca

Vrijetijdsbesteding is een belangrijke pijler van onze economie geworden. In horeca, musea, en informatiecentra gaat het steeds meer om de ervaring en beleving die je hebt tijdens je bezoek. Gastvrijheid beleven, voelen en ervaren staan in verband met het interieur.

Het concept en de visie van de exploitant zijn een belangrijk aspect voor falen of slagen. Kennis, ervaring en enthousiasme zijn het begin van succes. Als onafhankelijk creatief bureau kunnen we uw ideeën vertalen naar een uitnodigend en effectief interieur, welke naadloos aansluit bij uw wensen. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden. Wij werken leverancier onafhankelijk, waardoor er gekozen kan worden uit een breed spectrum aan meubilair, verlichting en stoffering.

Brasserie GuuZs

GuuZs is gevestigd aan de Ceintuurbaan en is naast brasserie tevens een sfeervolle vergaderlocatie. Voor het interieur hebben we ons laten inspireren door het franse ”je ne sais quoi-gevoel”. Het interieur is een Mix & Match. Notenhouten café stoelen worden gecombineert met marmeren bistrotafels. Bij de counter ligt een zwart wit tegelvloer. Het vintagebehang boven de wandbanken van flessengroen velours is gebaseerd op vintage tinnen plafonds.

Grand cafe Campus

We hebben ons laten inspireren door kleinschalige horecagelegenheden met een informeel karakter. De bar is centraal gesitueerd en de Barista zorgt dat je je direct op je gemak voelt. Het meubilair is gevarieerd en eclectisch. Hoge aanlandtafels, 4-tjes en 2-tjes en comfortabele fauteuils. De indeling is flexibel, het maakt niet uit als er een tafeltje scheef staat.