Zakelijke markt

Het interieur van uw bedrijfspand is -naast de architectuur- het visitekaartje voor uw onderneming De eerste indruk van uw gast is belangrijk en het interieur moet aansluiten bij uw ambitie en uitdrukking geven aan de identiteit en visie van uw bedrijf. Samen met de opdrachtgever verdiepen we ons in het toekomstige gebruik van de ruimte en de gebruikerswensen. Welke uitstraling past bij uw bedrijf, aan welke regels moet worden voldaan, binnen welke deadlines en budget moet het ontwerp gerealiseerd worden. ZwaagInterieur kan u adviseren met het complete inrichtingsvraagstuk – van ontwerp tot en met realisatie. Om tot een innovatief kantoor concept te komen denken we vanuit uw werkprocessen en activiteiten. In nauwe samenwerking met de organisatie inventariseren we de gebruikerswensen en analyseren de ruimtes op functionaliteit, identiteit en beleving en vertalen dit naar een concreet ontwerp. De gebruiks- en belevingswaarde zijn bij het ontwerpen van evenredig belang. Tijdens het ontwerpen hebben we intensief contact met de medewerkers. We bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn en creëren de voor u ideale werksituatie. Een plek waar uw mensen effectiever, efficiënter en met nog meer plezier werken.

Wensink Automotive BV

maart 24, 2019 11:18 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Met de nieuwe stijl van de directiekamer is een aanzet gedaan voor het upgraden van de overige werkplekken. Doelstelling van de interieuropgave is het creëren van een comfortabele transparante werkomgeving met een moderne uitstraling uitgaande van het Anders Werken principe. The Wall of Fame is ism met NoConceptNoGlory ontworpen.

B+K Alusystemen

oktober 15, 2018 11:01 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Het interieur van de nieuwbouw is net zo to-the-point als het exterieur. Door de juiste keuzes te maken voor de standaard inrichting van de werkplekken en kritisch te kijken naar verlichting en materialen hebben we met een beperkt budget een professioneel kantoor gemaakt met B+K blauw als terugkerend kleur accent. De Jeans tapijttegel past perfect bij deze No-nonse werkomgeving.

 

Broshuis

oktober 15, 2018 10:49 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Broshuis is een internationaal opererend technisch bedrijf. De nieuwe vleugel is ingericht volgens het Anders Werken principe. Daarna is de huisstijl doorgevoerd in de bestaande vleugel. Techniek, stoer, solide en hoogwaardige materialen zijn het uitgangspunt geweest. Extra sfeer is toegevoegd met verlichting en op de wanden zijn verschillende beeldillustraties ontworpen in zwart-wit met accenten in geel ism studio AngeliqueFokker.

 

IJsselborgh Investments

september 20, 2017 2:29 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Op 200 M2 in een ruimte met een hoog plafond is een dynamisch interieur gerealiseerd. Het betreft een flexibele werkomgeving, die een bepaalde gelaagdheid heeft in privacy. De sfeer is modern, vooruitstrevend en straalt kwaliteit uit.

Interieur zakelijke markt, kantoor, IJsselborgh Investments Interieur zakelijke markt, kantoor, IJsselborgh Investments Interieur zakelijke markt, kantoor, IJsselborgh Investments Interieur zakelijke markt, kantoor, IJsselborgh Investments Interieur zakelijke markt, kantoor, IJsselborgh Investments Interieur zakelijke markt, kantoor, IJsselborgh Investments