Horeca

Vrijetijdsbesteding is een belangrijke pijler van onze economie geworden. In horeca, musea, en informatiecentra gaat het steeds meer om de ervaring en beleving die je hebt tijdens je bezoek. Gastvrijheid beleven, voelen en ervaren staan in verband met het interieur. Het concept en de visie van de exploitant zijn een belangrijk aspect voor falen of slagen. Kennis, ervaring en enthousiasme zijn het begin van succes. Als onafhankelijk creatief bureau kunnen we uw ideeën vertalen naar een uitnodigend en effectief interieur, welke naadloos aansluit bij uw wensen. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden. Wij werken leverancier onafhankelijk, waardoor er gekozen kan worden uit een breed spectrum aan meubilair, verlichting en stoffering.

Brasserie GuuZs

oktober 15, 2018 11:10 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

GuuZs is gevestigd aan de Ceintuurbaan en is naast brasserie tevens een sfeervolle vergaderlocatie. Voor het interieur hebben we ons laten inspireren door het franse ”je ne sais quoi-gevoel”. Het interieur is een Mix & Match. Notenhouten café stoelen worden gecombineert met marmeren bistrotafels. Bij de counter ligt een zwart wit tegelvloer. Het vintagebehang boven de wandbanken van flessengroen velours is gebaseerd op vintage tinnen plafonds.

Sandton Brussel

Interieur Horeca Sandton Brussel september 14, 2017 9:59 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Dit boutique hotel is gelegen vlakbij  het centrum van Brussel. De lobby en eetzaal zijn eclectisch ingericht met luxe materialen met een moderne twist. Het maatwerk is zorgvuldig gedetailleerd en de inrichting van de hotelkamers speciaal voor dit project ontworpen. Het hotel beschikt over meerdere conference ruimten.

Grand cafe Campus

september 2, 2017 12:14 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

We hebben ons laten inspireren door kleinschalige horecagelegenheden met een informeel karakter. De bar is centraal gesitueerd en de Barista zorgt dat je je direct op je gemak voelt. Het meubilair is gevarieerd en eclectisch. Hoge aanlandtafels, 4-tjes en 2-tjes en comfortabele fauteuils. De indeling is flexibel, het maakt niet uit als er een tafeltje scheef staat.

Sandton Grand Hotel Reylof Ghent

september 1, 2017 12:06 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

In dit Rijksmonument gevestigd in het centrum van Ghent is een Boutique hotel gerealiseerd. Met respect voor de karakteristieke stijlelementen hebben we de lounge, cocktailbar, vergaderruimte, restaurant en hotelkamers ontworpen.